Kaisa

Gaissa ‘Kaisa’ 30.10.2009 – 4.10.2018

Kaisa syntyi Mörkin pennuista kolmantena, ollen ensimmäinen narttupentu. Kaisa oli aivan pienestä pitäen oman tiensä kulkija. Siinä, missä muut laukkasivat emon ja mummonsa perässä, Kaisa tutkaili maailmaa omien polkujensa kautta. Kaisa kävi kokeilemassa suurta maailmaa uudessa perheessä mutta palasi kotilaumaan 5 kuukauden iässä takaisin.

Kaisa oli aina iloinen ja veikeä neito, joka pääasiallisesti tuli kaikkien kanssa toimeen. Se oli voimakkaasti leimautunut minuun. Se juoksi valjakossani johtajana ja toimi jo nuorena erittäin hyvin jopa yksikköjohtajana. Kaisa päätti vuodenvaihteessa 2014-2015 tekaista pennut ja kiipesi tarhastaan veljensä luo. Tuloksena maalikuun alussa neljä yllätyspentua, se nimittäin puuhien jälkeen kiipesi takaisin tarhaansa ja huomasin tiineyden vasta aivan viime metreillä.

Kaisalta löytyi lokakuun alussa 2018 valtava munasarjakasvain, joka leikattiin. Kasvain oli 2,7 kiloinen. Kaikki meni hyvin, kunnes Kaisa nostettiin alas leikkauspöydältä. Kaisa menehtyi hetkessä shokkitilaan. 🙁

⇐ Palaa koirat-sivulle