Mörkki

Arctic Soul Hot Chockolate ’Mörkki’ s. 10.8.2007. Tuiskun tullessa kotiin mammalomalta, viekussa matkusti kotiin mukana pikkuinen Mörkki. Toivoin Mörkistä kasvavan valjakkooni vahvistuksen ja toiveeni täyttyi. Millaisen koiran valjakkooni sainkaan! Tykin, älykkään johtajan, jonka työmoraali on korkea. Mörkistä kasvoi myös koko lauman johtaja, rauhallisella otteella niin omiin pentuihinsa kuin muihin aikuisiin laumanjäseniin. Yhteistyö emon kanssa on jatkunut läpi koko Mörkin elämän.

Mörkki on täydellisesti minun koira. Vaikka kaikki laumani koirat ovat leimautuneet minuun vahvasti, Mörkki on osa minua. Aina, kun ollaan yhdessä, se selkeästi nauttii seurastani ja minä sen seurasta. Mörkki on kaikkia muita ihmisiä kohtaan pidättyväinen, jopa oman perheen ihmisiä kohtaan.

Mörkki teki Sampan (Arctic Soul Samba) kanssa yhdeksän pentua, jotka syntyivät lokakuussa 2009. Kaikista pennuista, jotka jäivät kotiin, tuli osaavia rekikoiria. Mörkki oli huolellinen emo. Pentujen kasvaessa Mörkki hoiti niitä yhdessä emonsa kanssa. Mörkki tulee toimeen aivan kaikkien lauman jäsenien kanssa, niin urosten kuin narttujenkin. Jopa saksanpaimenkoirieni kanssa sillä on toimivat välit. Se on ollut terve koko elämänsä ajan, sillä on hyvä ruokahalu ja huumorintajuinen luonne. Kun ruoka-aika alkaa, sen iloinen pörpötys kuuluu pitkälle 🙂

⇐ Palaa koirat-sivulle