Vieraskirja

Tähän voit jättää terkkuja käynnistäsi sekä kysymyksiä tai mielipiteitä sivuistamme.

 
 
 
 
 
 
 
8 merkintää.
Johannes Johannes kirjoitti 23.5.2023 klo. 06:12
Hei, Voimia kipujen ja vammojen kanssa kamppailuun. Leikkauksia on melkoisesti. Onko löytynyt ikinä mitään juurisyytä vammoihin vai meneekö vain huonon tuuriin ja aktiivisen elämän piikkiin? Tarkoitan onko taustalta löytynyt jotain altistavaa tekijää?
Ylläpidon vastaus: admin
Moikka ja kiitos viestistäsi 🙂 Hyvän kysymyksen laitoit. Olen itse monta kertaa miettinyt mahdollista juurisyytä jatkuviin leikkauksiini. Systeemi keskussairaaloissa ja yksityisillä lääkäriasemilla on vain sellainen, että hoidetaan sitä yhtä vammaa/ ongelmaa, eikä puututa ihmiseen kokonaisuutena. Onhan noista32 leikkauksesta osa sellaisia, jotka johtuvat selkeästi vamma-alueelle tulleesta voimakkaasta energiasta, joka on aiheuttanut vamman. Ja on leikkauksia, jotka eivät ole tekemisissä urheilun kanssa (kasvaimet). Mutta iso joukko on minulle itselleenkin mystisiä, hyvin olemattomalla tai ei ollenkaan traumalla varustettuja vammautumisia. Uusi leikkaus lienee taas edessä syksyllä tai talvella.
Tiuku Tiuku - Helsinki kirjoitti 5.10.2021 klo. 16:27
Sattumalta osuin sivuille googlattuani Kalliopytinkiä. Asuin lapsena Karhulassa ja sydänalassa läikähtää, kun katselee kuvia tutuista rakennuksista, joita ei oikeastaan edes tiennyt muistavansa.
Ylläpidon vastaus: admin
Hei! Mukavaa, kun vierailit sivuillamme ja jätit viestiä. Tervetuloa uudelleenkin 🙂
Jarkko Jarkko - Mikkeli kirjoitti 15.12.2020 klo. 17:50
Hyvää joulua ja uutta vuotta 2021 teille sinne päi
Ylläpidon vastaus: admin
Hyvää Joulua 🙂
Jukka Jukka - Helsinki kirjoitti 22.11.2020 klo. 12:09
Hei, olet maininnut kuvateksteissä että Cinderella Noel III on venäläisomisteinen. Tarkistatko ystävällisesti tietolähteesi. Kyseisen aluksen omistaa sveitsiläinen suomen ystävä.
Ylläpidon vastaus: admin
Kiitos infosta. Vaihdetaan tieto.
Lili Autio Lili Autio - Merellä kirjoitti 18.11.2020 klo. 02:04
Terveiset Itämereltä! Sattumalt löysin tän, kun Hiltusen J. ol pyytänny kamuks, ja siitä sit selasin J:n kaverei Facessa. Pitää lukea blogia kunhan täältä töistä pääsee taas kotiin. Eli täällä rahtilaivahommissa ajelen, täl kertaa sateessa ja tuulessa keskellä pimeintä yötä, aamuks Hankoon....
Ylläpidon vastaus: admin
Mukavaa, kun eksyit sivuillemme. Keli taitaa olla melkoinen siellä, kun se täällä Suomenlahden itäisessäkin kolkassa puhaltaa yli 20 puuskia. Oma vene on vielä visusti meressä, onhan tässä kautta vielä jäljellä. Palataan!
Kala Kukko Kala Kukko - Kuopio kirjoitti 19.12.2019 klo. 22:00
Bongailen laivoja täällä Kuopiossa. Yaralla seisoo päivittäin Saimaan kanavaa pitkin tulevia rahtilaivoja. Google toi sivuillesi, kun etsin tietoja jostakin laivasta. Paljon hyviä tekstejä ja kuvia. Cinderella Noel on muuten Sveitsistä. Olen sitäkin paattia seuraillut. Kävihän kyseinen rautatiemoguli Kuopiossakin pari kertaa. Mukava pariskunta.
Fil.matr. Fil.matr. - Kotka kirjoitti 10.12.2019 klo. 23:38
Satuin eksymään sivuillesi. Luin vähän ja lopulta luin melkein kaiken. Olet sydämellinen, aito, upea ihminen ja sisukas kuin saaristomänty. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.
Ylläpidon vastaus: admin
Kiitoksia viestistäsi, jonka olet kirjoittanut liki vuosi sitten. Tekninen ongelma esti meitä näkemästä koko viestiä tähän päivään asti. Mutta onneksi tämäkin viesti nousi lopulta silmiemme eteen 🙂
Liisa Liisa - Vantaa kirjoitti 9.7.2019 klo. 06:08
Hei! Eksyin aamulla sivuillesi kun kirjoitin googleen Saarimaja Kuutsalo. Ihana ja hyvin kirjoitettu sivu Kuutsalosta. Samaistuin siinä moneen asiaan. Tuli hyvä , hieno olo. Ehkä... luulen että palaan sivuillesi ja luen muut sivut kun vesi ropisee ulkona tai yleensä ottaen kun alkaa luetuttamaan. Liisa
Ylläpidon vastaus: admin
Mukavaa, että viihdyit 🙂 Tervetuloa uudelleen, luettavaa ja katseltavia kuvia kyllä riittää.